CRISI A UNIÓ
Política 06/12/2012

Una trentena de militants osonencs d'Unió fan costat Vila d'Abadal i estripen el carnet

En una carta enviada a Joan Recasens, president de la intercomarcal de Barcelona-comarques democristiana, denuncien "pràctiques antidemocràtiques" al partit

Oriol March
1 min
ÚLTIM MÍTING JUNTS 
 Vila d'Abadal i Duran van fer la seva última compareixença pública junts fa poc més d'un any a Vic, en la campanya dels comicis espanyols.

BarcelonaUna trentena de militants d'Unió han seguit els passos de l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, i han estripat el carnet del partit democristià. Així ho manifesten en una carta remesa a Joan Recasens, president de la intercomarcal de Barcelona-comarques d'Unió, en què denuncien "pràctiques antidemocràtiques" al si del partit que dirigeix Josep A. Duran i Lleida des de fa més de trenta anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A tots ens hauria agradat contribuir fer créixer el partit, però davant al sordesa hem optat per no entrar en trifulques inútils i no desdir de les ganes de treballar per al nostre país", consideren els ja exmilitants signants de la carta.

Entre els qui estripen el carnet hi ha Joaquim Vivas, exalcalde de Manlleu; Ignasi Santigosa, president de l'executiva local del mateix poble; Núria Colomer, membre de l'executiva comarcal d'Osona; Josep Anglada, alcalde de Vidrà; i el mateix Vila d'Abadal, que seguirà sent alcalde de Vic com a independent.

stats