Sánchez Llibre: "A Unió no fem debat sobre la independència, sinó sobre un full de ruta propi"

Adverteix que votar-hi en contra, com defensen els sobiranistes d'Unió, seria tant com "renunciar" a una "gran part" del catalanisme polític. Carrega contra ERC perquè "el poder els interessa més que la independència"

El dirigent d'UDC i diputat de CiU al Congrés, Josep Sánchez Llibre, ha negat aquest divendres que en la consulta interna d'Unió del 14 de juny hi hagi sobre la taula el "debat sobre la independència" sinó sobre un full de ruta "propi, solid, seriós i factible".  Així s'ha expressat el portaveu adjunt de CiU al Congrés a Twitter, on també ha retret a ERC la seva predisposició a col·laborar amb la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau: "Amb l'actitud d'Esquerra a Barcelona queda clar que el poder els interessa més que la independència".

Pel que fa a la consulta interna d'Unió, Sánchez Llibre, mà dreta al Congrés del líder democristià, Josep Antoni Duran i Lleida, ha considerat que el debat no és sobre la secessió de Catalunya. "A Unió no fem debat sobre independència, sinó sobre un full de ruta propi, solid, seriós i factible", ha subratllat.

Per a Sánchez Llibre, el procés intern d'Unió serveix per "debatre continguts amb una proposta que inclou a tots els sectors del catalanisme". Perquè, a criteri seu, si guanyés el no a la consulta interna, com demanen els sobiranistes democristians, seria tant com "renunciar" a "gran part" del catalanisme polític.

 

Més continguts de