Política 11/11/2013

Unió insisteix que el PSC "s'ha de sentir còmode" en el procés sobiranista

Els democristians volen dur la consulta al Congrés a través d'una proposició de llei i consideren que la via adequada per celebrar-la és fent servir l'article 150.2 de la Constitució

Oriol March
2 min

BarcelonaUnió té entre cella i cella que el PSC se sumi al consens per la consulta. "S'hi han de sentir còmodes", ha assenyalat aquest dilluns al matí el vicesecretari general dels democristians, Toni Font, que ha assegurat que "ningú més es pot despenjar" del rumb cap a la consulta perquè "Catalunya és un país massa petit i alhora massa gran" per anar perdent suports pel camí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Esperem que el PSC ens acompanyi com ha fet en les votacions fins a dia d'avui", ha apuntat el dirigent d'Unió, que ha comparegut en absència del secretari general del partit, Josep Maria Pelegrí.

Font ha avançat que aquesta tarda hi pot haver un acord entre els partits favorables al dret a decidir per dur la consulta a Madrid. El dirigent d'Unió ha afirmat que la proposta del seu partit es basa en una proposició de llei al Congrés i que la seva via preferida és la de l'article 150.2, que fixa la cessió de competències estatals cap a una autonomia.

Unió té entre cella icella que el PSC se sumi al consens per la consulta. “S'hi han desentir còmodes”, ha assenyalat aquest dilluns al matí elvicesecretari general dels democristians, Toni Font, que ha asseguratque “ningú més es pot despenjar” del rumb cap a la consultaperquè “Catalunya és un país massa petit i alhora massa gran”com per anar perdent suports pel camí.

“Esperem que el PSC ensacompanyi com ha fet en les votacions fins a dia d'avui”, haapuntat el dirigent d'Unió, que ha comparegut en absència delsecretari general del partit, Josep Maria Pelegrí.

Font ha avançat queaquesta tarda hi pot haver un acord entre els partits favorables aldret a decidir per dur la consulta a Madrid. El dirigent d'Unió haafirmat que la proposta del seu partit es basa en una proposició dellei al Congrés i que la seva via preferida és la de l'article150.2, que fixa la cessió de competències estatals cap a unaautonomia.

stats