Política 29/04/2013

Unió insisteix que el partit no forma part del procés de petició d'indult dels condemnats pel cas Pallerols

Pelegrí mostra respecte per la decisió judicial d'ajornar el seu ingrés a presó

Acn
1 min
SOU EXTRA DEL PARTIT Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió i secretari general de CiU, és l'únic líder polític català, juntament amb Alícia  Sánchez-Camacho (PP), que cobra un sou complementari del partit en concepte de despeses de representació i de dietes. Concretament, Duran cobra 28.848 euros extra a l'any.

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha volgut recordar aquest dilluns que el partit no forma part del procés de petició d'indult dels condemnats pel cas Pallerols. En roda de premsa, Pelegrí ha mostrat tot el respecte per la decisió de l'Audiència de Barcelona de suspendre l'ingrés a presó de l'empresari Fidel Pallerols i de Lluís i Vicenç Gavaldà, dos exdirigents d'UDC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No formem part del procés, això resideix en l'àmbit judicial i som molt respectuosos", ha apuntat Pelegrí, que ha evitat anar més enllà quan se li ha insistit per la possibilitat d'un indult per part de l'Estat. "Li haurà de preguntar al govern si els indulta. Em limito a respectar les decisions judicials", ha reiterat.

stats