Política 11/02/2012

El congrés d'Unió serà el 12 i 13 de maig sota el lema "Catalunya, centralitat, humanisme i justícia social"

Així ho ha aprovat el consell nacional democristià aquest dissabte al migdia. El conclave el presidirà Núria de Gispert i comptarà amb una sola ponència

Oriol March
1 min

BarcelonaUnió farà el seu congrés els 12 i 13 de maig a Sitges amb el lema "Catalunya, centralitat, humanisme i justícia social". Així ho ha aprovat aquest dissabte al migdia el consell nacional democristià i ho han explicat posteriorment Josep Antoni Duran i Lleida i Ramon Espadaler.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest conclave estarà presidit per Núria de Gispert, presidenta del Parlament, i tindrà una sola ponència que portarà per títol el lema del congrés. Aquesta ponència la lderaran Marta Llorens (portaveu del partit), Ramon Espadaler (president del consell nacional), Antoni Castellà (secretari general d'Universitats del Govern), Manel Silva (membre del comitè de govern d'Unió) i Sònia Recasens (tinent d'alcalde de Barcelona).

Sobre una hipotètica candidatura alternativa a l'oficialista, Duran ha assegurat que seria "benvinguda" i que se sent "estimat pel partit".

stats