ELECCIONS 25-N
Política 01/12/2012

Unió assegura que el resultat electoral és una "oportunitat" per "refer ponts" amb el PP

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, i el president del consell nacional, Ramon Espadaler, consideren que la ciutadania no només ha votat en clau nacional

Oriol March
1 min
Josep Maria Pelegrí i Ramon Espadaler després del consell nacional d'Unió

BarcelonaUnió no descarta pactes amb el PP la propera legislatura. "El resultat electoral, amb un Parlament tan segmentat és una oportunitat per refer ponts amb totes les forces, incloent-hi el PP", ha considerat el president del consell nacional democristià, Ramon Espadaler. Aquest òrgan de govern del partit, màxima institució entre congressos, s'ha reunit aquest matí de forma extraordinària després de les eleccions catalanes de fa una setmana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Josep Maria Pelegrí, secretari general del partit, ha assegurat que la ciutadania va votar el 25-N "també en clau social i en el marc de la crisi econòmica", i no només tenint en compte l'eix nacional. En aquest sentit, ha reclamat diàleg amb ERC i amb el PSC.

Pelegrí, que s'ha passat bona part de la intervenció davant els mitjans carregant contra el govern espanyol sense entrar a valorar les negociacions amb ERC per formar executiu a Catalunya, ha reclamat "estabilitat" i "responsabilitat" a les forces polítiques catalanes. "Volem estabilitat durant quatre anys", ha estat l'únic comentari del secretari general d'Unió sobre aquesta qüestió.

stats