RUPTURA A SOLIDARITAT CATALANA
Política 04/03/2011

Uriel Bertran: "Quan Laporta entra en un projecte té l'aspiració de posar-s'hi al davant"

El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència diu que està sorprès per la decisió de l'expresident blaugrana de desvincular-se de la coalició

Acn
1 min

El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, creu que quan Joan Laporta entra en un projecte "té l'aspiració de posar-s'hi al davant", segons ha dit en una entrevista a RAC1, després que ahir dimecres es fes pública la seva desvinculació del projecte. Bertran s'ha mostrat sorprès per aquesta escissió i ha esgrimit que no entén que hagi passat perquè Laporta vulgui anar a les municipals de Barcelona amb ERC. Tot i això, Bertran ha defensat que SI tirarà endavant amb el seu principal objectiu de debatre la independència de Catalunya al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Uriel Bertran està sorprès amb l'actitud de Laporta i amb una escissió per una qüestió municipal, i ha admès que haver tingut coneixement de reunions entre Laporta i Portabella al marge de SI. Betran ha constatat que "deixa el projecte i formarà part d'un projecte municipalista al costat de Portabella".

Sobre aquest pas cap a ERC, Bertran ha dit que quan Laporta entra en un projecte "té l'aspiració de posar-s'hi al davant". A banda, ha assegurat que no s'ho esperava i que, d'entrada, semblava "inversemblant" que volgués anar de número dos de Portabella.

Bertran no s'ha volgut avançar sobre que farà el partit amb Laporta al Parlament. "En parlarem de forma tranquil·la", ha dit Bertran, en referència a com gestionar el seu escó a la cambra catalana.

stats