Política 20/05/2014

Urtasun troba cínic que el Govern defensi TV3 després d'haver retallat la CCMA

El candidat d'ICV-EUiA a les europees denuncia que el tancament d'un múltiplex per part del PP té per objectiu limitar la televisió en català

Marc Toro
1 min

Vic"Trobem d'un cert cinisme que sigui Homs qui surti ara en defensa de TV3 després que ell i el Govern hagin estat retallant el mateix servei públic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals". Així s'ha expressat aquest dimarts el candidat d'ICV-EUiA a les europees, Ernest Urtasun, en ser preguntat pel fet que el govern espanyol tingui la intenció de tancar un múltiplex de la televisió pública catalana, tal com es va anunciar aquest dilluns. "El Govern que ara vol erigir-se com a defensor de la televisió pública, en la seva acció no ho ha sigut, sinó tot el contrari", ha afirmat en declaracions als mitjans al mercat setmanal de Vic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Més enllà d'això, per als ecosocialistes "és inacceptable que es retallin canals de la televisió pública, que són un servei fonamental per a la societat". En aquest sentit, Urtasun ha denunciat que, amb accions com aquesta, el PP està intentant limitar la televisió en català. "També perquè un dels canals que es vol suprimir és el que permetria la reciprocitat amb les Balears i el País Valencià", ha explicat.

stats