Política 15/11/2012

El PP demana una diputació permanent per analitzar els aldarulls durant la vaga general

Sánchez-Camacho ha carregat contra l'actitud "irresponsable" del conseller Felip Puig

Joan Rusiñol
1 min

Sant Just DesvernEl PP ha decidit demanar la convocatòria d'una diputació permanent per investigar com es va coordinar la resposta policial a la vaga general d'aquest dimecres després dels aldarulls que es van viure, sobretot a Prefectura de Policia de Via Laietana, a Barcelona. La candidata dels populars a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat que no s'evités que es cremessin dos cotxes de la policia espanyola i ha acusat el conseller de l'Interior, Felip Puig, de "desatendre la seguretat de la delegació del govern [espanyol]". "No es va garantir de manera correcta", ha dit en una visita a una residència de gent gran a Sant Just Desvern. El PP vol saber "quines direccions polítiques" es van donar als Mossos d'Esquadra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent del PP ha dit que l'actitud de la conselleria ha estat "irresponsable", un cop vistos els "aldarulls i sabotatges" que es van produir. Ha acusat Puig i el president Artur Mas de "no assumir la seva pròpia gestió" i de "buscar permanentment la confrontació amb el govern d'Espanya". Diu que el conseller "vol culpar de tot" l'executiu de Madrid, "incloent-hi les males relacions amb la policia nacional, que no és així".

Sobre la vaga, creu que ha quedat acreditat que "ha estat un fracàs", i ha demanat als sindicats una actitud "proactiva" per ajudar Mariano Rajoy a treure Espanya de la crisi.

stats