Política 08/09/2013

Una vintena de cadenes humanes a l'exterior aquest cap de setmana fan de preludi de la Via Catalana de la Diada

Ja se n'han fet més d'un centenar des que es va posar en marxa la iniciativa

Ara
2 min
Cadena humana a Dubai

BarcelonaÈxit rotund, un cap de setmana més, de les cadenes humanes a l'exterior celebrades aquest dissabte i diumenge. Se n'han fet a una vintena de ciutats d'arreu del món, i amb aquestes ja són més d'un centenar les que s'han celebrat des que es va posar en marxa la iniciativa, el 13 de juliol, amb la primera cadena que es va fe a Viena (Àustria).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fins a l'Onze de Setembre se'n faran un total de 113. L'ARA manté activada l'eina per penjar directament les fotos de les cadenes humanes via Twitter en un mapa del món mitjançant el 'hashtag' #viacatalanamon.

Més d'un centenar de catalans a Dubai

Unes 110 es van reunir aquest dissabte a Dubai per fer una cadena humana en favor de l'autodeterminació de Catalunya. Els organitzadors destaquen el nombre de gent que hi va participar, tenint en compte que la comunitat de catalans i catalanes a Dubai és força petita. Durant l'acte es va aprofitar per fer difusió del cas català entre els auctòctons del país dels Emirats Àrabs.

Unes 250 persones a la Haia

La Via Catalana als Països Baixos, que es va celebrar aquest dissabte a la Haia, va ser tot un èxit, amb una participació d'unes 250 persones. El Palau de la Pau va ser l'indret escollit per una de les cadenes humanes més nombroses de les que s'han celebrat a l'exterior de moment.

Una cadena de 30 a Panamà

Una cadena humana integrada per unes trenta persones han demanat aquest diumenge la independència de Catalunya i la seva configuració com a nou Estat europeu des de Panamà.

80 catalans i amics de Catalunya a Luxemburg

A iniciativa de l'Assemblea Nacional Catalana a Luxemburg, uns 80 catalans i amics de Catalunya van fer ahir una cadena humana davant del monument Gëlle Fra, a la Plaça de la Constitució.L'acte es va cloure amb el cant dels Segadors.

Una cinquantena de persones a Querétaro

També aquest dissabte es va celebrar una Via Catalana a la ciutat mexicana de Quétaro. Malgrat la pluja, van aconseguir reunir una cinquantena de persones a la Plaza de la Independencia.

stats