POLÍTICA
Política 04/07/2013

Tret de sortida a les inscripcions de la cadena humana independentista

L'ANC inicia amb el primer espot audiovisual el procés per concretar el repartiment territorial dels participants en la 'Via Catalana cap a la independència'

Ara
1 min

Barcelona'Guarda't un lloc per a la història'. Amb aquest lema, l'ANC ha fet públic aquest dijous el primer espot per promoure la cadena humana independentista de l'Onze de Setembre d'enguany per empènyer la convocatòria d'un referèndum d'autodeterminació. El formulari per inscriure's a la 'Via Catalana cap a la independència' que emula la 'Via bàltica' de 1988, es pot omplir via internet.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les inscripcions a través de la web permeten apuntar-hi fins a cinc persones a la vegada, amb l'objectiu que puguin compartir els trams els grups que vulguin ser-hi de forma conjunta. Ara bé, els grups més nombrosos que vulguin assistir-hi plegats, hauran d'inscriure's mitjançant les assemblees territorials més properes, que gestionaran les inscripcions col·lectives.

El primer espot ja fa via

El primer dels espots de la 'Via Catalana cap a la independència' fa un recorregut accelerat per alguna de les carreteres, carrers, municipis i ciutats per on transcorrerà la cadena humana. En total, són més de 400 quilòmetres que requeriran una mobilització social de magnitud similar a la gran manifestació de l'Onze de Setembre de 2012. L'ANC, que vol que la cadena esdevingui l'"avantsala de la independència", alerta que la 'Via Catalana', a diferència de la manifestació de 2012, suma una dificultat logística que requerirà compromís previ dels ciutadans que hi vulguin prendre part per tal de garantir la continuïtat de la cadena al llarg de tot el recorregut. Compte enrere en marxa.

stats