Política 10/06/2011

Victòria Forns: "No m'he sentit mai desautoritzada"

La candidata de CiU a l'alcaldia de Tarragona treu pes a la impossibilitat de pactar amb el PP i es vanta de ser decisiva per a la governabilitat de la ciutat

Redacció
1 min
Victòria Forns

Barcelona"Serem decisius per tirar endavant la ciutat de Tarragona". D'aquesta manera, Victòria Forns, candidata de CiU a l'alcaldia de Tarragona, ha volgut treure importància a la impossibilitat d'arribar a un pacte amb el PP per governar la ciutat. "Volíem crear un govern estable però no ha sigut possible", ha dit. Fons, en una entrevista a TV3, ha assegurat que el repartiment de l'alcaldia a Tarragona no és el més adient i s'ha mostrat satisfeta d'afirmar que "a partir del dia 11, l'alcalde haurà de demanar la complicitat de l'oposició". Forns, malgrat que és independent i novell en la política, ha dit que no s'ha sentit mai "desautoritzada" per CiU i que és "lleial" al partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bona relació amb Ballesteros

D'altra banda, Victòria Forns ha assegurat que "no hi ha hagut mai manca de feeling amb Ballesteros", tot i que ha lamentat que fins ara n'ha vist poca reprocitat.

stats