Política 21/03/2014

Vidal-Quadras assegura que el govern espanyol "hauria d'haver intervingut Catalunya fa mesos"

El líder de Vox afirma que arribarà un dia que Rajoy no tindrà més remei que "imposar-se per la força i les conseqüències seran pitjors"

Efe
1 min

BarcelonaEl líder de Vox i vicepresident del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, ha afirmat aquest divendres que el govern espanyol "hauria d'haver intervingut Catalunya fa mesos" perquè, segons el seu parer, la seva resposta és massa "tova" davant l'"actitud subversiva" de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Vidal-Quadras ha explicat que l'aparició de Vox vol donar resposta a una part de la societat espanyola que no "tolera la passivitat i l'incompliment de les obligacions del govern", que, ha dit, està tenint una actitud "feble i pusil·lànime" davant d'Artur Mas.

"Hi ha motius abundants i de sobres –ha dit– per haver aplicat fa mesos l'article 155 de la Constitució i intervenir Catalunya. En no fer-ho, Rajoy dóna ànims a l'altra part, fins que arribarà el dia que no tindrà més remei que imposar-se per la força i les conseqüències seran pitjors".

stats