Política 04/12/2018

Els tuits més polèmics del candidat de Vox a la Junta d'Andalusia

Francisco Serrano, que va treballar com a jutge a Badalona, ha plasmat el seu antifeminisme a les xarxes

Sònia Trujillo Morera/ Anna Mascaró
1 min
El president de Vox, Santiago Abascal, i el candidat a la presidència de la Junta d'Andalusia, Francisco Serrano, ahir després de conèixer els resultats de les eleccions andaluses

Madrid/ BarcelonaEl candidat de Vox a la Junta d'Andalusia, Francisco Serrano, és conegut pel seu discurs dur contra el feminisme i per la seva croada contra la llei de violència de gènere, que ha portat també a les xarxes socials. Des d'assegurar que "no hi ha dones liberals que es proclamin putes, bruixes i bolleres", fins a dir que Pablo Iglesias defensa el "feminisme climàtic", aquestes són algunes de les piulades més polèmiques del jutge, que va ser inhabilitat durant dos anys per modificar el règim de visites d’un pare sobre el seu fill sense donar audiència a la seva mare i, posteriorment, va treballar com a jutge de família en un jutjat de Badalona.

El setembre del 2017, Serrano va protagonitzar una polèmica a Twitter després d’enviar un suposat missatge de suport a la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, a qui una dona havia desitjat a través de les xarxes socials que violessin en grup. Serrano va fer una piulada en què adjuntava una fotografia de la dona en qüestió i afirmava: “A aquesta desgraciada no crec que la violin mai ni en grup, ni en colla, ni amb traïdoria ni amb nocturnitat. Tot el meu suport a Inés Arrimadas”.

"El feminisme radical d'esquerres el formen lesbianes violentes i ressentides misàndriques que s'emporten els diners públics", va dir el novembre del 2015. Serrano ja va ser cap de llista de Vox en la campanya d'aquell any.

Amb aquestes piulades resumia el programa electoral del seu partit.

stats