Política 10/04/2014

Wert, sobre si hi ha nervis al govern: "Ja en tinc prou a atendre la meva situació psicològica com per atendre la dels altres"

Arias Cañete confirma que continuarà com a ministre com a mínim fins dilluns

Agències
1 min

MadridAl ministre d'Educació, José Ignacio Wert, li han preguntat aquest dijous al migdia si hi ha “nervis” dins l'executiu espanyol per una evenutal crisi de govern. Tirant d'ironia ha dit: “Jo ja en tinc prou a atendre la meva pròpia situació psicològica com per atendre la dels altres”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Wert ha afegit que li semblarà "bé" qualsevol canvi que decideixi Mariano Rajoy després de la designació del titular d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, com a cap de llista del PP a les eleccions europees del 25 de maig.

En declaracions als passadissos del Congrés, ha recordat que la competència de "nomenar i separar ministres" és exclusiva del president i que farà el que li sembli "oportú" i més "convenient".

Com ja s'apuntava, Arias Cañete ha confirmat que seguirà al seu lloc com a mínim fins dilluns que ve, quan anirà a un consell europeu d'agricultura previst per aquell dia a Luxemburg.

El candidat del PP ho ha dit després de coincidir aquest dijous amb Rajoy a la reunió de la Comissió Delegada per a Assumptes Econòmics.

stats