DEBAT A L'ESQUERRA
Política 26/08/2014

Willy Toledo renega de Podem pel seu "discurs buit de contingut" i el "cinisme" dels seus líders

L'actor equipara el partit Podem amb el PSOE de l'any 1978 i en critica la falta d'ideologia i el poder excessiu de la cúpula

Europa Press
2 min

MadridL'actor Willy Toledo s'ha desvinculat públicament de Podem i ha carregat contra la formació liderada per Pablo Iglesias pel seu "discurs buit de contingut i ideologia", pel "nul poder i efectivitat" de les agrupacions territorials, més conegudes com a cercles, i pel "cinisme" dels seus líders. "Crec que això ja no mereix més espera per part meva. González, Solana, Almunia: PSOE, 1978. Iglesias, Monedero, Errejón: Podem, 2014. Pena": és el missatge que ha publicat Willy Toledo a la xarxa social Twitter i que ha derivat en una conversa entre l'actor i els internautes, que li han demanat explicacions per les seves paraules.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, l'actor ha argumentat en posteriors missatges que encara que va tenir "mig peu a bord i un i mig a terra", va decidir baixar-ne "fa uns mesos, en silenci". "Però crec que ja és hora de parlar", ha afegit.

Entre altres coses, Toledo ha criticat que Podem té "un discurs buit de contingut i ideologia" i que no és "ni d'esquerres ni de dretes". "Ciutadans, casta... Aquí hi caben tots. El frau Villarejo. El comitè organitzador del congrés manipulat. El lloc d'Iglesias blindat. El triumvirat que tot ho sap i tot ho decideix. El nul poder i efectivitat dels cercles. Molt anticomunista. Molt arribista", ha rebutjat.

En aquest sentit, ha assegurat que a Podem "ja és tot equivocat". "Quan arribin les municipals i això s'ompli d'alcaldes anticomunistes, capitalistes, arribistes diversos serà massa tard", ha sentenciat.

Així mateix, ha criticat la hipocresia amb què, al seu parer, actuen els dirigents de Podem. "Jo no seria tan cínic com per ocultar la meva ideologia per esgarrapar un grapat de vots", ha manifestat. "Jo no vull manifestos, jo vull accions. Vull sinceritat. Vull ideologia. M'enerven la retòrica i els discursos buits", ha reblat en un altre missatge.

stats