Política 08/05/2012

Trias respon al president d'Extremadura: "La política no és una qüestió d'atributs, sinó de prioritats. I dur l'AVE a Extremadura és un error"

L'alcalde de Barcelona lamenta a Catalunya Ràdio que Antonio Monago busqui la "picabaralla" i demana "sentit comú" per capejar l'actual situació econòmica

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha titllat aquest dimarts les declaracions del president d'Extremadura "d'equivocació" i li ha recordat que "la política no és una qüestió d'atributs, sinó de prioritats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias ha valorat a 'El matí de Catalunya Ràdio' les polèmiques paraules del popular José Antonio Monago, que aquest dilluns es va dirigir a l'alcalde de Barcelona dient-li "si tens collons, vine i m'ho dius a la cara", després que aquest opinés que fer arribar l'alta velocitat a Extremadura amb inversió de diners públics seria "una catàstrofe", en un context de retallades constants.

"Dur l'AVE a Extremadura és un error", ha sentenciat Trias avui, que ha emmarcat les declaracions de Monago en un context de "nervis". L'alcalde de Barcelona ha subratllat que "amb el xàfec que cau, les prioritats són molt importants", i ha lamentat que Monago porti el debat sobre com invertir millor els diners públics al terreny de "la picabaralla entre comunitats autònomes".

"Tots hem de posar sentit comú" davant l'actual situació econòmica, ha remarcat Trias, que ha sentenciat que "en un altre moment potser hauria estat bé [fer arribar l'AVE a Extremadura], però ara és una manera equivocada de gastar els diners".

stats