ELECCIONS MUNICIPALS
Política 06/05/2011

Trias rebutja l'intent de boicot dels bombers a Hereu i els alerta que "s'equivoquen"

El candidat de CiU, però, critica l'estil de campanya del PSC, basada en el missatge "de por" contra les polítiques de dretes

acn
1 min
Xavier Trias i Jordi Hereu hores abans de l'inici oficial de la campanya / EFE

BarcelonaEl candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha sortit en defensa dels socialistes de la ciutat i del seu candidat, Jordi Hereu, després de veure com un grup de bombers van intentar boicotejar l'acte d'inici de campanya de l'actual alcalde. Trias considera "molt negatiu" l'episodi i ha alertat els bombers que "s'equivoquen utilitzant les campanyes per reivindicar". "Demano que no es facin aquest tipus de coses en campanya", ha reclamat Trias, solidaritzant-se amb Hereu i alertant que "en campanya és impossible negociar". El candidat de CiU ha demanat "respecte" als actes polítics i ha "lamentat" l'incident patit per Hereu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Però tot no han estat bons desitjos per al socialista. Trias ha carregat contra Jordi Hereu després de valorar l'estil de campanya que està fent i el seu missatge "de por" cap a CiU per considerar-los abanderats de les polítiques de dretes. "Hereu fa aquest tipus de campanya que abans feia el PP", ha considerat el convergent, que ha assegurat que això és una mostra "de la manera de fer política que tenen els socialistes i de la qual jo vaig fugint". "S'equivoquen totalment i és un més dels motius pels quals cal un canvi a Barcelona", ha sentenciat. I és que per Trias "la tàctica de creure que ets o tu o el diluvi" no és gens bona.

stats