ELECCIONS MUNICIPALS
Política 13/05/2011

Trias avisa des de Ciutat Vella que farà fora de l'Ajuntament a tots els que estiguin podrits

El candidat de CiU ha assegurat que "aquesta gent [del tripartit] ens ha deixat la Generalitat feta una porqueria i ha fet un dèficit de 7.600 milions d'euros". "S'ha d'estar boig per a fer això", ha afegit

Acn
2 min

BarcelonaEl candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest divendres a Ciutat Vella que farà fora de l'Ajuntament a tots els que estiguin podrits. De fet, ho ha manifestat després de declarar que hi ha hagut en aquesta legislatura episodis negatius a Ciutat Vella "amb problemes de transparència, de discrecionalitat, d'arbitrarietat i situacions negatives que van portar" a la dimissió de la regidora de Ciutat Vella Itziar González, qui es va presentar com a independent pel PSC. "Una persona que tot hi ser d'un partit diferent ens allargava la mà i arribàvem a acords. Hem, de recuperar la seriositat, el rigor i la transparència", ha manifestat. En un acte de l'Arts Santa Mònica, Trias ha destacat que Ciutat Vella necessita "un canvi de maneres de fer". El cap de llista de la federació nacionalista ha dit que els que "estiguin podrits els farem fora i els que funcionin els tindrem a casa i col·laborarem amb ells i farem feina siguin del color que siguin".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el seu discurs, ha assegurat que durant un temps s'ha deixat de cuidar Barcelona i ha assenyalat que, per exemple, s'ha obert una Rambla de Raval, però "s'han descuidat de les coses bàsiques" i és com "es dóna resposta a les persones". Trias ha remarcat que aquesta ha de ser la prioritat dels regidors.

Ha reiterat la idea de l'aposta pel canvi a la ciutat amb un canvi de projecte i de maneres de fer, i per una ciutat d'excel·lència. Trias ha assegurat que canviaran el govern de Barcelona i ha dit que actuaran d'una forma diferent: "Dirigirem amb col·laboració amb tothom. Amb les persones i per les persones", ha afegit.

El candidat de CiU ha recalcat que aquests "són uns moments difícils de crisi econòmica i institucional. Aquesta gent ens ha deixat la Generalitat feta una porqueria i ha fet un dèficit de 7.600 milions d'euros. S'ha d'estar boig per a fer això".

Després de destacar que la ciutat de Barcelona "té una marca que ven a tots llocs", ha admès que Barcelona té "molts problemes" com "les situacions de prostitució i robatoris", però ha afegit que s'ha de mirar amb optimisme i la ciutat se'n sortirà. Ha advocat per la qualitat de vida de la gent que són els serveis i la seguretat. Trias ha afirmat que els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana "han d'anar d'acord perquè ara no hi van".

stats