ELECCIONS MUNICIPALS
Política 03/01/2011

Trias rebutja reservar el segon lloc de les llistes de Barcelona a Unió

El líder municipal de CiU confirma que farà tàndem amb el regidor i portaveu convergent, Joaquim Forn. El número tres sí que es reserva per a la democristiana Sònia Recasens

Acn
1 min
PSC, ERC

BarcelonaEl líder de CiU a Barcelona i candidat a l'alcaldia de la ciutat, Xavier Trias, ja va perfilant la que serà la seva llista per a les eleccions municipals. Tot i això, Trias ha rebutjat, en declaracions a l'ACN, la petició que Unió havia fet per ocupar el número dos de la candidatura. El líder de CiU opta així per confirmar el regidor i portaveu del grup, Joaquim Forn, com la seva mà dreta, i serà amb ell amb qui faci tàndem a la part alta de la llista dels nacionalistes. Per a la democristiana Sònia Recasens, Trias ha reservat el número tres de la candidatura i no pensa gens a moure aquest plantejament. "Sònia Recasens segur que tindrà la posició número tres i és una persona molt important per a mi, però els pactes de federació són els que són i estan com estan", ha afirmat Trias.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Jo crec que a la vida les coses és millor no canviar-les quan funcionen bé", ha argumentat Trias per deixar clar que les posicions de convergents i democristians no variaran en aquestes eleccions. El líder del grup municipal de CiU també ha confirmat que la seva llista no incorporarà "fitxatges ganxo".

"Tinc un conjunt de gent que porta vuit anys treballant amb mi molt durament, que han aconseguit canviar la percepció de la gent i aquesta situació en les enquestes", assegura satisfet el líder de CiU, que, a més, creu que "ara seria, no lleig, sinó injust" canviar-los per uns altres. "Fem un equip molt sòlid, molt maco, de gent molt bona i aquest serà l'equip que ens portarà a la victòria", ha sentenciat Xavier Trias.

stats