Política 18/06/2017

Xiulada a Puigdemont en una festa popular a Llefià

El president va participar en un acte d'una festa popular en aquest barri de Badalona i es va trobar amb una forta escridassada

Ara
1 min
Puigdemont a la festa popular de Llefià

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va rebre una forta xiulada i escridassada aquest divendres a Llefià, a Badalona, on va assistir a un acte de la festa popular de l'Associació de Veïns Sant Joan, convidat per l'alcaldessa, Dolors Sabater.

Durant un minut i mig, es va adreçar als assistents mentre n'hi havia una bona part que el xiulaven i l'escridassaven, tot i que també n'hi havia que intentaven contrarestar aquest efecte amb aplaudiments.

"Em deixeu parlar primer?", va començar per mirar d'apaivagar la cridòria. Com que l'escridassada continuava amb crits d'"Espanya, Espanya!" i "Fora fora!", el president va seguir amb la seva intervenció reivindicant les festes populars i assegurant que per a ell era "un veritable honor" ser en "un dels barris més importants de l'àrea metropolitana".

Llefià és un dels feus de l'exalcalde de Badalona i líder del PP català, Xavier García Albiol, que hi fa actes sovint. Precisament la setmana passada hi va anunciar que tornarà a ser candidat en les municipals del 2019.

stats