Publicitat
Publicitat

Crisi grega

Zapatero suspèn el viatge que tenia previst fer demà a Oslo, on hauria coincidit amb el primer ministre grec

El president espanyol ho justifica per motius d'agenda. Evitarà, d'aquesta manera, fer-se la foto al costat del primer ministre de Grècia, un país al punt de mira dels mercats internacionals

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha cancel·lat el viatge a Oslo, Noruega, que havia de fer demà per assistir a la cimera de líders progressistes organitzat pel centre d'estudis Policy Network, vinculat al Partit Laborista britànic. La Moncloa ho justifica per "motius d'agenda" i assegura que el mandatari espanyol té reunions que no pot eludir, sense especificar quines són.

Amb aquesta suspensió, Zapatero evita aparèixer de nou al costat del primer ministre grec, Iorgos Papandreus. El seu país està de nou a la corda fluixa per la reestructuració del deute públic i els problemes financers que estan al punt de mira dels mercats internacionals. Fonts de la Moncloa neguen que aquest sigui el motiu de fons de la cancel·lació d'última hora del viatge i recorden que han estat sempre "solidaris" amb el mandatari grec. 

De fet, a la tardor passada, els dos dirigents ja van coincidir a Oslo en una cimera per reflexionar sobre els problemes de l'atur a Europa.

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT