Publicitat
Publicitat

Zapatero, escridassat durant el debat amb el cardenal Cañizares

Entre els socialistes que han acompanyat l'expresident espanyol hi havia l'expresident de la Generalitat José Montilla

L'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha acudit aquest dijous a Àvila a una convocatòria, qualificada per ell mateix de "valenta", per debatre amb el cardenal Antonio Cañizares en la seva primera reaparició pública a Espanya. Una part important dels assistents ha escridssat Zapatero quan ha aparegut a l'escenari i quan el presentador de l'acte, el director del diari 'La Razón', Francisco Marhuenda, l'ha presentat. Tant ell com Cañizares han hagut de demanar al públic que deixessin parlar l'ex cap de l'executiu espanyol.


Sota el títol "L'humanisme en el segle XXI", el cara a cara entre Rodríguez Zapatero i Cañizares ha despertat una gran expectació, no només mediàtica, tenint en compte les discrepàncies mantingudes entre govern espanyol i Església durant els prop de vuit anys d'executiu socialista.

L'expresident ha reconegut, a l'inici del debat, que la seva assistència a aquesta convocatòria de la Universitat Catòlica d'Àvila (UCAV) i 'La Razón' ha estat "discutida" i fins i tot ha rebut "algunes incomprensions".

"Ja veuen que mantinc el meu esperit optimista", ha dit en to irònic l'expresident del govern espanyol, que ha estat acompanyat per alguns dels seus excol·laboradors més estrets.

Entre ells hi havia l'expresident del Congrés José Bono, l'expresident de la Generalitat i exministre d'Indústria, José Montilla, o els exministres Beatriz Corredor, Miguel Sebastián i Ángel Gabilondo.

També hi han acudit el portaveu del PSOE al Senat, Marcelino Iglesias, i el secretari general dels socialistes de Castella-la Manxa i alcalde de Toledo, Emiliano García Page, i el portaveu adjunt del PSOE al Senat, Antonio Gutiérrez Llimones.

El debat ha comptat amb l'assistència d'una àmplia representació dels socialistes avilesos i de Castella i Lleó, amb la presència de la vicesecretària del PSCyL, Ana Redondo.

Però entre el públic també hi havia representants del PP, com el vicepresident primer del Senat, Juan José Lucas, l'exministre avilès Ángel Acebes i el secretari general del grup parlamentari popular a la cambra alta i president del PP d'Àvila, Antolín Sanz.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT