Publicitat
Publicitat

Eleccions espanyoles

El zapaterisme s'atrinxera al Congrés

El sector del PSOE més proper a Carme Chacón es col·loca en llocs de sortida a les llistes pel 20-N. Tothom pensa en el control del partit després de les eleccions

Diversos dirigents del PSOE han admès aquest dijous que hi ha “tensions” per encaixar els noms a les llistes socialistes de cara al 20-N i, sobretot, per decidir qui encapçalarà la candidatura a cada demarcació. El pinyol del zapaterisme, però, ha aconseguit col·locar-se bé a les llistes socialistes.

Al PSOE tothom té clar, però, que si la derrota és profunda s’obrirà una guerra de trinxeres per ocupar la secretaria general. En un partit sense líders territorials, el grup parlamentari al Congrés serà una bona plataforma de llançament. Diputats socialistes admeten que Chacón no ha estripat “la carta del PSOE” i que està a “l’expectativa” per veure com van les coses. L'equip de Rubalcaba, en canvi, es concentra a la candidatura de Madrid, que aplega els pesos pesants del candidat, com Elena Valenciano o el ministre de Treball, Valeriano Gómez. El control de la formació, a partir del 21-N, està en joc.

Podeu ampliar aquesta informació a l' ARA PREMIUM.

RE

Etiquetes

Més continguts de