Política 09/12/2011

Zapatero pren el relleu a Torrente en una casa de Somosaguas

L'encara president del govern espanyol es traslladarà de La Moncloa a una casa de Somosaguas, a Madrid, on s'hi va rodar part de 'Torrente 4'

Ara
1 min
casa zapatero

BarcelonaLa pressió que han exercit les filles de Zapatero ha aconseguit que al final la família Rodríguez Espinosa no es traslladi de Madrid a León. Segons explica La Vanguardia, les joves gòtiques de l'encara president de l'executiu espanyol han aconseguit que els seus pares no se'n tornin a viure a León, lloc on s'hi estaven construint un xalet que, després d'aquesta decisió, tindrà una planta menys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquesta casa de 250 metres quadrats amb jardí, s'hi va rodar la pel·lícula Torrente 4Torrente 4, de Santiago Segura. Concretament, el web explica que es tracta d'un habitatge "amb piscina, porxo, porta de seguretat, servei de jardinaeria i molt bones qualitats". A més, el portal de compra i lloguer d'immobles on s'anuncia la futura llar dels 4 exhabitants de Moncloa afegeix que és un "xalet independent". I és que segons expliquen alguns mitjans, la casa on podria viure el president en funcions del govern espanyol, és només la residència d'estiu de la casa d'un empresari anomenat Delclaux. Zapatero pagarà 2.500 euros mensuals pel lloguer.

Segons Las Noticias de Álava, aquest immoble era venut originàriament a internet com una llar "d'estil afrancesat i amb encant". La casa, que ja està en obres per acomodar millor la família, disposa de porta blindada, doble vidre, celler, ximeneia, barbacoa i estenedor descobert, segons un portal que encara l'anuncia, i que en mostra totes les fotos. A hores d'ara, ja s'ha fet la tanca del jardí més alta i està custodiada per una patrulla de la Policia Nacional.

stats