Política 08/07/2012

Zapatero va córrer la mitja marató d'Edimburg en secret i amb un nom fals, segons 'El Mundo'

El rotatiu mostra una imatge de l'expresident espanyol amb xandall, una gorra, ulleres de sol i un bigotet de dos dies sense afaitar

Ara
1 min
Zapatero, corrent la mitja marató d'Edimburg, segons la imatge que publica 'El Mundo'

BarcelonaL'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero va córrer la mitja marató d'Edimburg en secret, d'incògnit: amb un nom fals, mig camuflat amb una gorra, unes ulleres de sol i sense dorsal. Tot i així, algú li va fer una fotografia i aquest diumenge la publica el diari 'El Mundo'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El rotatiu mostra un home que identifica com a Zapatero. Se'l veu corrent, amb xandall i amb la cara mig oculta per la gorra i les ulleres fosques. El borrissol que se li veu sobre el llavi superior, com si no s'hagués afaitat el bigoti durant un parell de dies, no se li havia vist mai, a Zapatero, quan estava en la política activa i contribueix a camuflar-lo.

Segons explica 'El Mundo', l'expresident espanyol va acudir el 27 de maig a Edimburg amb la seva dona i dos guardaespatlles i es va registrar amb el nom José García a la cursa, de 21 quilòmetres. També s'hauria registrat amb aquest nom a l'hotel on es va allotjar. I va volar amb una companyia 'low cost'.

stats