POLÍTICA
Política 20/12/2010

Zapatero revela que ja ha comunicat a un membre del PSOE el seu futur polític

Ara seria "totalment inconvenient" aclarir si repetirà com a candidat del PSOE a les eleccions generals, creu el president. L'any 2011 serà complicat, admet, sobretot el primer trimestre

Agències
1 min
El president espanyol José Luis Rodríguez Zapatero

MadridEl president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha revelat que només una persona del seu partit coneix la seva decisió sobre si repetirà com a candidat del PSOE en les properes eleccions generals. Ara seria totalment inconvenient dissipar les gavetes sobre el seu futur polític, ha valorat en una conversa informal amb periodistes durant la tradicional copa de Nadal que ofereix la Moncloa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zapatero també ha fet balanç de l'any 2010, que ha estat, ha dit, un “estrès continu”, en referència a les proves de resistència a les quals s'han sotmès els bancs enguany. Ha augurat que 2011, sobretot durant el primer trimestre, també serà complicat.

Segons ha dit, caldrà prendre decisions exigents, entre les quals ha destacat el desenvolupament de la reforma laboral i la reforma del sistema de pensions.

En aquest context, ha reconegut que les eleccions autonòmiques i locals del maig seran complicades i ha assenyalat que no calen les enquestes per saber-ho.

Respecte als sondejos que donen una victòria clara del PP a Andalusia, ha indicat que les úniques enquestes vàlides són les que es realitzen amb proximitat a les eleccions.

stats