Publicitat
Publicitat

SORTIDA DE LA CRISI

Zapatero estudia amb 40 grans empreses el Pacte de l'euro

Entre les qüestions per tractar hi figura el pla del govern espanyol per fer aflorar l'economia submergida

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, analitza avui amb representants de 40 de principals empreses espanyoles i les patronals CEOE i Anfac les reformes previstes per complir el Pacte de l'euro, entre les quals destaca un pla per fer aflorar l'economia submergida.

En un principi la llista d'empreses era una mica més extensa, però tres empreses –Grifols, Hoteles Riu y Ebro Foods– han excusat la seva assistència per motius d'agenda.

La reunió, que ha començat a les 10 del matí i està previst que s'allargui fins a les 15 hores, compta amb tretze empreses més que en la primera d'aquestes trobades, celebrada el passat 27 de novembre, i en la qual Zapatero es va comprometre a accelerar les reformes econòmiques pendents.

A més del president, també hi participen el vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, i la vicepresidenta segona i ministra d'Economia, Elena Salgado. Està previst que després de la cita comparegui davant la premsa un membre de l'Executiu, i no es descarta que, com va passar al novembre, se n'encarregui el mateix Zapatero.RE

Més continguts de