SORTIDA DE LA CRISI
Política 26/03/2011

Zapatero estudia amb 40 grans empreses el Pacte de l'euro

Entre les qüestions per tractar hi figura el pla del govern espanyol per fer aflorar l'economia submergida

Redacció
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, analitza avui amb representants de 40 de principals empreses espanyoles i les patronals CEOE i Anfac les reformes previstes per complir el Pacte de l'euro, entre les quals destaca un pla per fer aflorar l'economia submergida.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un principi la llista d'empreses era una mica més extensa, però tres empreses –Grifols, Hoteles Riu y Ebro Foods– han excusat la seva assistència per motius d'agenda.

La reunió, que ha començat a les 10 del matí i està previst que s'allargui fins a les 15 hores, compta amb tretze empreses més que en la primera d'aquestes trobades, celebrada el passat 27 de novembre, i en la qual Zapatero es va comprometre a accelerar les reformes econòmiques pendents.

A més del president, també hi participen el vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, i la vicepresidenta segona i ministra d'Economia, Elena Salgado. Està previst que després de la cita comparegui davant la premsa un membre de l'Executiu, i no es descarta que, com va passar al novembre, se n'encarregui el mateix Zapatero.

stats