Política 08/12/2015

L'ACM i el Govern donen suport als ajuntaments denunciats per la Fiscalia pel suport a la declaració de ruptura

Ara
1 min
Després de les traves legals del PP, el PSC i C’s, el ple del Parlament del 9 de novembre passat va debatre i aprovar la declaració d’inici del procés de ruptura.

BarcelonaEl president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, i la consellera de Governació, Meritxell Borràs es reuniran amb els alcaldes dels ajuntaments denunciats per la Fiscalia de l'Audiència Nacional per donar suport a la declaració de sobirania del Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la reunió, que es durà a terme aquest dimarts a les 18.30h al Palau de la Generalitat, hi participaran l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; l'alcalde d'Igualda, Marc Castells; l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; l'alcalde de Celrà, Daniel Cornellà; i l'alcalde de Girona i president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Carles Puigdemont.

La Fiscalia de l'Audiència Nacional va denunciar aquests cinc ajuntaments per haver aprovat mocions de suport a la resolució d'inici del procés d'independència, que es va aprovar al Parlament de Catalunya el passat 9 de novembre.

stats