Política 22/12/2014

Els 17 acusats que aniran a judici oral pel cas Nóos

Castro asseu al banc dels acusats Iñaki Urdangarin, Diego Torres i Cristina de Borbó

1 min

El titular del jutjat d'instrucció número 3 de Palma ha dictat avui la interlocutòria d'obertura de judici oral de la peça 25 del cas Palma Arena. La interlocutòria obre judici contra 17 persones, entre les quals, la infanta Cristina, com a cooperadora necessària en dos delictes contra la Hisenda pública. També obre judici contra Iñaki Urdangarin, Diego Torres, Ana María Tejeiro, Marco Antonio Tejeiro, Jaume Matas, José Luis Ballester, Juan Carlos Alia, Miguel Ángel Bonet, Gonzalo Bernal, Luis Lobon, José Manuel Aguilar, Elisa Maldonado, Jorge Vela, Mercedes Coghen, Miguel Tejeiro i Salvador Trinxet.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La interlocutòria sobreseu les actuacions contra Alfonso Grau, Miguel de la Vila Polo i Gerardo Corral. Ordena que els acusats prestin fiança en diferents quanties. L'acte fixa un termini de trenta dies, en atenció a la complexitat de la causa, perquè els acusats presentin els seus escrits de defensa.

Després d'aquest tràmit, la peça 25 Nóos serà remesa a l'Audiència Provincial de Palma per celebrar el judici. El jutge tanca la interlocutòria assenyalant que contra aquesta resolució no pot interposar cap recurs.

stats