Política 26/05/2015

"Aquesta dona serà l'alcaldessa de Barcelona": així presenta 'The Independent' Ada Colau

El diari recull en portada una notícia sobre l'elecció de la candidata, il·lustrada amb una imatge on se la veu sent desallotjada d'un banc pels Mossos

Ara
1 min
captura colau

BarcelonaEls resultats electorals de diumenge han estat notícia a mitjans de comunicació de molts països, pendents dels moviments socials i polítics que hi ha a l'estat espanyol. Una de les cares més repetides ha estat la d'Ada Colau, de qui es posa l'accent en el seu passat com a activista. Aquest dimarts, Colau apareix a la portada de l'edició 'online' del diari anglès 'The Independent', que presenta el tema amb una imatge de la futura alcaldessa en el moment de ser desallotjada d'una tancada per dos agents dels Mossos. El títol: "Aquesta dona serà l'alcaldessa de Barcelona". La notícia és la vuitena més vista del dia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diari explica que "la fins ara activista està en camí de convertir-se en la primera alcaldessa de la història de Barcelona, després d'haver guanyat les eleccions municipals". I, immediatament, mostra la fotografia de Colau sent desallotjada, amb un text que diu: "Aquí se la pot veure sent conduïda per policies antiavalots durant l'ocupació d'un banc en una protesta de suport a un veí desnonat". El diari explica que Colau "lidera una aliança d'esquerres que inclou el moviment antiausteritat Podem i que va aconseguit onze regidors, un més que la independentista Convergència i Unió".

stats