Política 01/04/2015

L'Advocacia de l'Estat no actuarà de moment sobre el preacord pel full de ruta perquè no és un fet tangible

Fonts del ministeri de Justícia asseguren que l'advocacia està permanentment atenta des que es va començar a parlar d'un referèndum sobre la independència de Catalunya

Acn
1 min

BarcelonaL'Advocacia de l'Estat no actuarà de moment sobre el preacord de full de ruta signat per CDC, ERC, ANC, Òmnium i AMI perquè entén que no és un fet tangible. Així ho han explicat fonts del ministeri de Justícia a l'ACN, que també han assegurat que l'advocacia està permanentment atenta des que es va començar a parlar a Catalunya d'un referèndum sobre la independència i no han concretat si, després del nou preacord, la Moncloa ha fet un encàrrec específic. Aquest dimecres 'El Mundo' ha publicat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha enviat el preacord a l'Advocacia de l'Estat perquè valori la possibilitat de presentar una nova denúncia o incorporar un recurs a la causa oberta pel 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Advocacia de l'Estat es limita a dir que estaran atents als pròxims passos que es facin des de Catalunya després que aquest dilluns s'ha signat un preacord que preveu proclamar la independència 18 mesos després del 27-S a través d'un referèndum sobre la constitució catalana.

stats