Política 23/03/2015

Aguirre diu davant d'altres dirigents del PP que el candidat popular d'Andalusia hauria de dimitir

La presidenta del PP de Madrid ho justifica pels "nefastos" resultats obtinguts a les andaluses

Efe
1 min
Esperanza Aguirre / EFE

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha dit aquest dilluns al matí, durant la reunió del Comitè Executiu Nacional i davant diversos dirigents populars, que el candidat del partit a la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno, hauria de dimitir pels mals resultats obtinguts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts presents a la reunió del comitè han explicat a Efe que Aguirre no ha pres la paraula per donar aquesta opinió en públic davant del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, el mateix Moreno i la resta dels presents. No obstant això, quan encara s'estava celebrant la reunió, sí que ha fet l'esmentat anàlisi parlant amb altres companys de partit, als quals ha assenyalat que després dels resultats "nefastos" que el PP va obtenir ahir a les eleccions andaluses Moreno hauria de deixar el càrrec de líder dels populars en aquesta comunitat.

Diversos populars han replicat Aguirre, tot i que la presidenta del PP madrileny ha insistit que aquesta era la seva opinió, i s'ha referit al "nomenament a dit" de Moreno per part de Rajoy, segons les mateixes fonts.

Esperanza Aguirre no ha fet tampoc declaracions als mitjans en sortir del Comitè Executiu Nacional, tot i que minuts després, en una entrevista a Telemadrid, ha assenyalat que Juanma Moreno "no ha estat capaç de superar l'estigma del seu nomenament a dit".

stats