NOU GOVERN
Política 09/01/2011

Albert Rivera afirma que Artur Mas "es dirigeix directament cap al desacatament"

El líder de Ciutadans amenaça de denunciar el president de la Generalitat als tribunals "si no deroga la imposició lingüística"

Acn
1 min

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha alertat aquest diumenge que "Artur Mas es dirigeix directament cap al desacatament", segons el seu punt de vista, després que el president de la Generalitat hagi assegurat en una entrevista a La Vanguardia que el Govern no farà ni un pas enrere en la immersió lingüística. "No ens tremolarà el pols si Mas no deroga la imposició lingüística i aplica el model de convivència lingüística que marca el Tribunal Constitucional i el Tribunal Suprem. Si cal portar a Mas i al seu govern als tribunals per desacatament, ho farem", ha assenyalat el president de Ciutadans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera també s'ha referit al govern espanyol i ha dit que "té l'obligació de vetllar per l'ordre constitucional en tot el territori espanyol i Catalunya no pot ser una excepció perquè al PSOE o al PP els interessa el suport dels nacionalistes". "Zapatero ha de ser el primer a defensar el compliment de la llei i de les sentències a Catalunya i no emparar el desacatament com està fent", ha afegit.

A més, el president de Ciutadans ha volgut aclarir que "el model de convivència lingüística que indica el TC i que nosaltres defensem és el de combinar classes en castellà i català, fins i tot incorporant un percentatge en anglès".

stats