Política 12/05/2015

Garcia Albiol creu que ICV-EUiA l'ha denunciat perquè "si no, els pobrets no trauran cap regidor"

L'alcalde de Badalona diu que ha explicat "per activa i per passiva" que "determinat tipus de persones" no li "agraden", però que el lema 'Netejant Barcelona' "no hi té res a veure"

Acn
1 min
Banderoles del PP a Badalona amb el lema 'Netejant Barcelona' /ACN

BadalonaL'alcalde i candidat del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol, llegeix la denúncia d'ICV-EUiA davant la Comissió Europea com una maniobra electoralista. Segons Albiol, els ecosocialistes "necessiten" criticar-lo "com l'aire que respiren" per millorar les seves expectatives de vot. "Si no, els pobrets no trauran cap regidor", ha etzibat. L'alcaldable entén que és "surrealista" denunciar-lo per un fets que no existeixen i insisteix que el lema 'Netejant Badalona' no té connotacions racistes perquè "fa referència a l'incivisme, la delinqüència i els espais degradats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant les crítiques rebudes durant el cap de setmana per la presumpta ambigüitat del seu missatge, Albiol ha dit que ell parla sense complexes i que quan ha hagut de criticar "determinat tipus d'immigració" ho ha fet. L'alcalde ha insistit que 'Netejant Badalona' "l'única intencionalitat que té és denunciar l'incivisme, la delinqüència i els espais degradats de la ciutat", i ha volgut recordar que ha "explicat per activa i per passiva que determinat tipus de persones" que no li agraden, però en aquest cas "no té res a veure". Garcia Albiol sí ha aclarit que l'eslògan que sí té a veure amb la immigració és 'Mateixos drets, mateixes obligacions'.

En total, la candidatura del PP fa servir un total de quatre eslògans aquesta campanya, tots ells englobats en la campanya 'La recepta funciona'. A banda de 'Netejant Badalona' i 'Mateixos drets, mateixes obligacions', el PP també promou els lemes 'Posant ordre' i 'Barris de primera'.

stats