POLÈMICA ELECTORAL
Política 10/05/2011

L'alcalde de Montmeló deplora les declaracions del seu homòleg i company de partit de Reus

Argumenta que el circuit de Catalunya no es pot contraposar a les retallades socials del Govern. L'alcalde socialista de Reus va proposar que el Govern tanqués Montmeló en lloc de sales d'operació

Redacció
2 min

MontmelóL'alcalde de Montmeló, Antoni Guil (PSC), s'ha mostrat avui sorprès amb les afirmacions de l'alcalde de Reus, el també socialista Lluís Miquel Pérez, i manté que el Circuit de Catalunya no pot contraposar-se a les retallades en matèria social impulsats per la Generalitat. Guil defensa que l'activitat anual del Circuit de Catalunya té un impacte econòmic que supera els 100 milions d'euros i a més genera un gran impacte a nivell de pernoctacions i de restauració a la comarca del Vallès, informa Efe.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat pel PSC a la reelecció com a alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, es va mostrar ahir partidari de tancar abans el circuit de Montmeló que els quiròfans o les residències, en al·lusió a les retallades previstes pel Govern en polítiques socials. En la seva rèplica, l'alcalde de Montmeló ha apuntat avui que les declaracions del regidor de Reus són fruit del "desconeixement de l'impacte econòmic, de la promoció i de la projecció internacional" que genera aquesta instal·lació esportiva tant al Vallès com a tot Catalunya.

"No es pot posar en qüestió després de 20 anys d'història l'impacte i el pol d'atracció" que suposa el Circuit "en el nostre àmbit, a les comarques veïnes i en tot el país", ha argumentat el regidor de Montmeló. Guil ha remarcat que, com no pot ser d'una altra manera, comparteix amb l'alcalde de Reus "la mateixa inquietud i rebuig" a les retallades en el sector sanitari, en l'educació i en l'àmbit social, i ha afegit que aquestes retallades "no són necessàries".

Antoni Guil, malgrat coincidir en el rebuig a les retallades, ha assegurat que "no feia falta contraposar les retallades, comparant-los amb el Circuit", i ha afegit que contraposar aquestes dues qüestions "no ens va semblar la millor" idea com a solució. Guil ha reiterat la seva "inquietud contra les retallades, però també ha reivindicat l'activitat que el circuit aporta al nostre municipi i al país". L'alcalde de Montmeló ha remarcat que els més de 100 milions d'euros que genera el circuit en l'economia catalana no són gens menyspreables, pel que signifiquen a l'hora de promocionar "l'ocupació i disposar d'una finestra oberta al món com a projecció internacional del país".

stats