Política 03/07/2014

Els alcaldes de CiU i ERC investigats tornaran a la Federació de Municipis els diners sota sospita

Els càrrecs de la federació afectats pel cas adrecen una carta al secretari general de la FMC en què es queixen de l'opacitat en la gestió de l'expresident de l'entitat Manuel Bustos

Ara
1 min

BarcelonaEls cinc alcaldes de CiU i els d'ERC investigats pels presumptes sobresous de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) tornaran els diners sota sospita a l'entitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els càrrecs de la federació ho han comunicat aquest dijous mitjançant una carta –a la qual ha tingut accés l'ARA– que han enviat al secretari general de la FMC, Adolfo Moreno, on diuen que procedeixen al "reintegrament cautelar" de les retribucions que "es troben en aquests moments qüestionades".

A la carta, els alcaldes de CiU es queixen de l'opacitat de la gestió de l'expresident de la FMC Manuel Bustos i expliquen que els diners que cobraven d'aquesta entitat "sempre es van plantejar com una retribució associada al càrrec".

Fonts de la cúpula d'ERC han assegurat a l'ARA que els nou alcaldes del seu partit també retornaran els diners que van cobrar de la FMC.

stats