Política 11/03/2015

L'alcaldessa de l'Hospitalet expressa el seu "rebuig" a la concentració de Pegida a la ciutat

La socialista Núria Marín assegura que "qui vulgui utilitzar l'Hospitalet per sembrar odi i enfrontament, només mereix indiferència"

Europa Press
1 min

L'Hospitalet de LlobregatL'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha manifestat el seu "rebuig" a la concentració convocada per aquest dimecres a la ciutat per l'organització Pegida (Patriotes Europeus contra la Islamització d'Occident) per protestar contra la islamització d'Europa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un apunt a la seva pàgina de Facebook, Marín ha escrit que "L'Hospitalet és una ciutat acollidora i plural, amb un esperit solidari, obert, integrador i constructiu".

"Pels valors que representa la ciutat, puc dir que no ens agraden els enfrontaments ni cap expressió de rebuig a allò que és diferent, no ens agrada cap manifestació que vagi en contra dels drets de ciutadania ni cap manifestació d'exclusió", ha expressat l'alcaldessa.

Ha afegit que acata la llei però que "qui vulgui utilitzar l'Hospitalet per sembrar odi i enfrontament, només mereix indiferència i rebuig".

D'aquesta manera, l'alcaldessa s'ha posicionat en contra de la concentració que el moviment islamòfob Pegida ha convocat aquesta tarda a la rambla de la Marina per protestar en contra de la islamització d'Europa i en record de les víctimes del terrorisme gihadista, reproduint manifestacions similars que han tingut lloc a Alemanya.

stats