Política 27/12/2013

Vidal-Quadras diu que les discrepàncies amb el PP fan impossible ser candidat a les europees

L'eurodiputat assenyala l'actitud de Rajoy davant el procés català com un dels elements de desencontre amb la cúpula del partit

Acn
1 min
Vidal-Quadras  no repetirà com a eurodiputat del PP

BarcelonaL'eurodiputat del PP Aleix Vidal-Quadras ha assegurat aquest divendres que entén que la direcció del seu partit l'aparti de la candidatura a les eleccions europees del maig perquè discrepa de moltes decisions que es prenen a la cúpula del PP, i ha admès que ell tampoc estaria disposat a tornar-s'hi a presentar per la mateixa raó. En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Vidal-Quadras ha posat d'exemple d'aquestes discrepàncies l'actitud del PP davant les aspiracions sobiranistes de Catalunya i ha afirmat que el partit que lidera Mariano Rajoy no admet el debat intern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"L'actitud davant l'ofensiva separatista dels nacionalistes catalans hauria de ser més ferma, no hi ha possibilitat de debat intern ni de sotmetre les diferents posicions polítiques als militants", s'ha queixat Vidal-Quadras, i ha deixat ben clara la discrepància entre el seu criteri i el de Rajoy per fer front al procés català. En aquest sentit, l'encara eurodiputat ha tancat la porta a les possibilitats per tornar a ser membre del Parlament Europeu sota les sigles populars. "És difícil, per no dir impossible, que jo sigui inclòs en una llista o que jo ho accepti", ha sentenciat.

La direcció del PP va decidir dijous apartar Vidal-Quadras dels noms catalans proposats per a la candidatura a les eleccions al Parlament Europeu, en favor de Santiago Fisas. Aleix Vidal-Quadras, que ara és vicepresident del Parlament Europeu, fa tres legislatures que hi ocupa l'escó d'eurodiputat.

stats