ELECCIONS MUNICIPALS
Política 14/04/2015

Ernest Maragall ocuparà el número 40 de la llista d'ERC a Barcelona

Alfred Bosch destaca la tasca de l'ara eurodiputat en la transformació de la ciutat i el defineix com a símbol de "l'esperit de canvi de la Barcelona olímpica"

Acn
1 min
Alfred Bosch i Ernest Maragall, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaL'eurodiputat Ernest Maragall anirà al número 40 de la candidatura que encapçala Alfred Bosch a les eleccions del 24-M. I d'aquesta manera tancarà la llista juntament amb el jutge Santiago Vidal. Bosch ha destacat aquest dimarts que la incorporació de Maragall suposa una "suma simbòlica per mostrar que es vol recuperar l'esperit de canvi i millora de la Barcelona olímpica". Per la seva banda, Maragall ha explicat que la seva presència vol expressar el seu suport a un projecte polític per a Barcelona que comparteix "plenament". I ha assegurat que s'implicarà en la campanya electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ernest Maragall, de Moviment d'Esquerres, formarà part de la candidatura de Bosch per mostrar de manera explícita el seu suport a la coalició electoral entre ERC i Moviment d'Esquerres-BCN Ciutat Oberta. Bosch s'ha referit a Maragall com una "figura clau" durant els anys de la darrera gran reforma que ha viscut Barcelona i ha assenyalat que el seu projecte per a la ciutat vol recuperar "l'esperit de canvi i millora que es va viure durant la Barcelona olímpica".

Per la seva banda, Ernest Maragall ha afirmat que Barcelona és la seva "antiga i primera passió política" i ha agraït que pugui tenir l'oportunitat de tornar a dedicar-hi temps i atenció. Per a Maragall, ara "és el moment de construir un projecte de la màxima ambició per a Barcelona". "Com fa trenta anys però sense cap nostàlgia ni dret adquirit", afegeix.

En aquest context, ha apostat per impulsar el projecte amb noves idees i, si és possible, un major compromís per generar de nou "l'orgull" de tots els barcelonins.

stats