Política 26/03/2012

L'alt càrrec detingut: nouvingut a la Diputació i conseller nacional de CDC

Josep Tous s'ocupa dels afers d'Empresa, Indústria i Innovació dins del partit. Acaba d'arribar a la Diputació, i la seva implicació podria estar vinculada amb alguna activitat privada i no amb la institucional

Ara
1 min
El número dos de la Diputació, Josep Tous

BarcelonaJosep Tous és conseller nacional d'Empresa, Indústria i Innovació de CDC. Ocupa el càrrec de número dos de la Diputació de Barcelona des de fa ben poc, cosa que indicaria que la seva implicació en el cas seria per alguna activitat privada com a empresari i/o executiu, i no com alt càrrec de la institució.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Va accedir al càrrec el 6 de març després que el president, Salvador Esteve, acceptés la renúncia de Josep Maria Matas, investigat per la fiscalia després que es descobrís que la seva empresa va facturar 900.000 euros a l'Associació Catalana de Municipis quan n'era secretari general.

Durant l'etapa de govern de Jordi Pujol al capdavant de la Generalitat, Tous va ser director general de Consum i Seguretat Industrial de la Generalitat, director de l'Institut Català del Consum i també director del Centre Europeu del Consumidor de Barcelona.

Des del 2004, Tous es va dedicar a compaginar la feina en l'empresa privada amb la seva vocació política.

stats