Política 21/03/2013

Una altra contractada per l'empresa dels ducs de Palma nega que hi treballés

Efe/ara
1 min

BarcelonaUna testimoni del cas Nóos que constava a la Seguretat Social com a treballadora de l'empresa dels ducs de Palma, Aizoon, ha declarat aquest dijous que mai no hi va fer cap feina. Ho ha dit durant un dels interrogatoris que el jutge José Castro dirigeix a Barcelona fins divendres, a la recta final de la instrucció. No és la primera presumpta extreballadora d'Aizoon que declara que no hi va treballar mai. De fet, la fiscalia sospita que Iñaki Urdangarin declarava sous ficticis per justificar les factures que després presentava a l'Instituto Nóos i desviar-ne diners o bé per estalviar-se impostos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Precisament el mes passat van preguntar al gendre del rei d'Espanya sobre aquesta mateixa testimoni durant l'interrogatori que li va fer el dia 23 a Palma. Urdangarin va dir que ni tan sols no la recordava. Més de la meitat dels testimonis que estaven citats per a aquest dijous tarda a declarar davant del jutge no s'han presentat, tot i que a alguns ja els havien citat dues vegades. La majoria consten com a extreballadors de les empreses de la trama Nóos.

Un altre dels testimonis que han comparegut, extreballador de la Fundación Deporte, Cultura e Integración Social -hereva de l'Instituto Nóos- ha corroborat que va fer feines per a Intuit Strategy, una de les empreses que formaven part de l'entramat societari controlat per Urdangarin i el seu soci Diego Torres

stats