Política 12/12/2013

'Time' envia Ana Botella al purgatori per la seva “relaxing cup”

La publicació situa l'alcaldessa de Madrid al número quatre de la llista dels alcaldes que més han ficat la pota aquest 2013

Ara
1 min
ana botella time

BarcelonaRob Ford, Thomas Menino, Linda Thompson, Toru Hashimoto, Ana Botella... En una llista plena de noms desconeguts per als ciutadans espanyols n'apareix un de ben popular: el de l'alcaldessa de Madrid i dona de l'expresident José María Aznar. 'Time', la mateixa publicació que ha convertit el papa Francesc en 'Home de l'any' ha considerat digna de menció Botella, tot i que no precisament pels seus mèrits.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcaldessa de Madrid és la número quatre del rànquing de ficades de pota més cèlebres de l'any, un rànquing que encapçala Thomas Menino, alcalde de Boston, que va parlar d'un trofeu esportiu que ja no existeix. També hi apareix Rob Ford, l'alcalde de Toronto, que va confessar haver fumat crac, però va descartar dimitir amb l'argument que no tenia previst optar a la presidència dels Estats Units. Botella ha aconseguit pujar al rànquing de les ficades de pota pel fet de no haver aconseguit per a Madrid els Jocs Olímpics del 2020.

A l'hora de justificar la seva elecció per al rànquing, la revista destaca que Botella es va equivocar responent diverses preguntes durant la roda de premsa de presentació de la candidatura olímpica. Tot i que no parla del 'relaxing cup of café con leche', sí que cita els seus problemes amb l'anglès i el fet que els mitjans "locals" van fer mofa dels seus problemes amb l'idioma. És per aquests motius que 'Time' la col·loca en la 'ruta al purgatori' dels polítics que "dolents o pitjor".

stats