Política 19/01/2015

Gairebé 1,4 milions de catalans van signar el 9-N la denúncia internacional contra Rajoy

L'acta notarial i les signatures recollides i digitalitzades per l'ANC es lliuraran a l'ONU, la Comissió Europea, l'Eurocambra, el Consell d'Europa i l'OSCE

Ara
1 min
Institut La Salle de Gràcia ALBERT GEA / REUTERS

BarcelonaFins a 1.386.628 ciutadans i 3.703 càrrecs electes de Catalunya van signar el passat 9 de novembre la denúncia internacional contra la negativa del govern de Mariano Rajoy a reconèixer el dret a decidir dels catalans. La recollida de signatures, promoguda per l'ANC, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència i els partits sobiranistes, va dur-se a terme el mateix 9-N a les portes dels col·legis electorals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'ANC s'ha encarregat de la logística i digitalització de tota la documentació, segons informa l'entitat en un comunicat. Els fulls de signatures s'han organitzat per municipis, per facilitar-ne la classificació i numeració posterior. S'ha elaborat a més una acta notarial amb els textos de les denúncies i els fitxers amb tots els fulls de recollida de signatures. L'acta notarial i les signatures recollides i digitalitzades per l'ANC es lliuraran a l'ONU, la Comissió Europea, l'Eurocambra, el Consell d'Europa i l'OSCE.

stats