Política 14/06/2015

Els partidaris del no a la consulta interna d'Unió criden a votar pensant en els fundadors del partit

Castellà diu que té "la consciència tranquil·la d'haver defensat la dignitat de la UDC de l'any 1931"

Acn
1 min
Antoni Castellà atén als mitjans després de votar a la consulta interna aquest diumenge / ACN

BarcelonaEl dirigent d'Unió Democràtica de Catalunya, Antoni Castellà, un dels representants del sector sobiranista del partit i que s'ha mostrat a favor del no a la consulta interna sobre el posicionament en el full de ruta, ha assegurat que està convençut que sigui quin sigui el resultat no afectarà la cohesió interna del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Un acte de democràcia és un acte de cohesió", ha dit després d'exercir el seu dret a vot a la seu del partit a Barcelona. Castellà ha demanat "la màxima participació" per a aquest "procés exemplar" i ha dit que té "la consciència tranquil·la d'haver defensat la dignitat de la UDC de l'any 1931".

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha demanat als militants que votin en la consulta interna amb "consciència" i que pensin en l'esperit dels fundadors del partit el 1931, que tenien un perfil independentista.

Rigol insta a preguntar-se "què és el millor que pot fer Unió per Catalunya"

L'expresident del Parlament i ara president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, per la seva banda, ha remarcat que avui és el dia en què els militants s'han de preguntar "què és el millor que pot fer UDC per Catalunya".

stats