Antoni Balmón admet que "seria una cosa realment increïble" que el PSC fes un bon resultat el 25-N

El secretari d'Acció Política del PSC i alcalde de Cornellà diu a La Xarxa que el partit està "desorientat" i que necessita "temps per retrobar-se"

El secretari d'Acció Política del PSC i alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón, ha donat per fet aquest dilluns que els socialistes catalans, com els gallecs i els bascos, no aconseguiran bons resultats a les eleccions del 25-N. Preguntat en una entrevista a La Xarxa sobre si es podria repetir la patacada electoral del 21-O a Catalunya, Balmón ha dit que "seria una cosa realment increïble que l'espai socialista fos diferent a Catalunya que a la resta d'Espanya". En aquest sentit, ha assegurat que el PSC necessita "noves generacions" i "temps per retrobar-nos i fer confluir noves propostes" a la societat. "Estem tots desorientats, però les boires marxen", afegeix. "Hem perdut referència a les classes mitjanes, urbanes, sobretot", ha admès Balmón. "La crisi és el denominador comú de tot i la resposta per part dels ciutadans és en funció d'aquestes alternatives", ha afegit. Amb tot, ha dit que no està amoïnat, perquè ja fa temps que "aquestes previsions eren damunt la taula". "Ara toca una reflexió molt més profunda", ha conclòs.

Fa uns dies el secretari d'Organització, Daniel Fernández, ja va admetre que "tenim les expectatives que tenim", en relació amb els resultats del 25-N. Les enquestes pronostiquen una caiguda del PSC. L'últim baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió donava uns resultats en intenció directa de vot de només el 3,1%.