SUCCESSOS
Política 17/01/2011

Joan Aregio, nou director General de Trànsit

Interior diu que és un home de confiança del conseller d'Interior, Felip Puig. Joan Aregio ha estat fins ara el President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i a partir d'ara serà el nou director General de Trànsit.

Marta Català/dani Revenga
1 min

BARCELONA p { margin-bottom: 0.21cm; } El nou director General de Trànsit es diu Joan Aregio. El conseller d'Interior, Felip Puig, ha nomenat Aregio com a cap de Trànsit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del departament d'Interior van explicar que Aregio “coneix perfectament l'Administració i és un home de l'estricta confiança del conseller”.

Joan Aregio ha estat fins ara el President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (de la qual en va ser President en l'anterior legislatura) i regidor de CiU a l'Ajuntament de Tarragona. En les eleccions municipals de 2007 va ser el candidat a l'alcaldia de Convergència i Unió, recollint el testimoni de l'alcalde Joan Miquel Nadal, del qual havia estat regidor d'Hisenda.

Un cop consumat el canvi de cicle polític a Tarragona amb la victòria del PSC, Aregio va assumir el seu paper cap de l'oposició i portaveu del Grup Municipal de Convergència i Unió. Un càrrec que va abandonar el passat mes de juliol, coincidint amb l'anunci que no repetiria com a cap de llista en les municipals de 2011.

Abans, Joan Aregio havia estat vicepresident i Director General de serveis de comunicació d'Adigsa, precisament en l'època en la que Felip Puig era Conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Té 50 anys i és llicenciat en dret.

stats