Política 28/04/2014

Mas diu als Mossos que cal reconèixer els errors "sempre que calgui" i aprendre'n

El president adverteix que malgrat les actuals "condicions adverses" de les finances públiques els servidors públics no es poden "queixar gaire"

R. Mateos / L. Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit aquest dilluns, en l'acte de celebració del Dia de les Esquadres, festa institucional dels Mossos d'Esquadra, que "sempre que calgui" cal "reconèixer els errors" que es puguin arribar a cometre. "El pitjor d'un error no és cometre'l sinó no aprendre'n i no tenir voluntat real d'esmenar-lo", ha afirmat Mas, després d'un any en què la polèmica per algunes actuacions policials ha perseguit el cos dels Mossos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i les recomanacions de sentit autocrític, Mas ha remarcat que "els encerts són infinitament més grans que els errors". No obstant, "els nostres errors es veuen més perquè estan sotmesos a l'escrutini públic".

També ha fet una referència a les protestes dins del cos per les retallades pressupostàries dels últims anys. I ho ha fet per emmarcar-ho dins del context de crisi general, que ha afectat el conjunt de la societat. "Són temps en què els servidors públics estem sotmesos a una gran dosi d'exigència, per part de la gent i per les circumstàncies que ens envolten", ha apuntat.

Segons Mas, en aquestes "condicions difícils i adverses de les finances públiques", els servidors públics "no ens podem queixar gaire, la gent a la qual servim no ha de notar que estem en condicions pitjors" i cal intentar oferir el mateix servei de qualitat encara que es disposi de menys recursos.

stats