Política 06/12/2015

Artur Mas homenatja les víctimes dels atemptats de París amb una ofrena floral a la Sala Bataclan

Ara
1 min
Artur Mas ha realitzat una ofrena floral a les portes de la sala Bataclan en homenatge a les víctimes dels atemptats de París / ARA

BarcelonaEl president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ha fet aquest diumenge una ofrena floral davant la sala de concerts Bataclan, en homenatge a les víctimes dels atemptats de París de dia 13 de novembre. Mas, que es troba a la capital francesa per participar durant diumenge i dilluns a la cimera del canvi climàtic, ha aprofitat la seva estada per homenatjar també "la humanitat, que el que vol és lluitar contra aquesta barbàrie", ha expressat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En referència a l'actuació en seguretat a l'estat espanyol, Mas ha volgut deixar clar que els poders polítics estan "coordinats", tot i que no se'l convidés a les reunions en matèria antiterrorista. Mas ha lamentat que ell participi o no en aquestes reunions "no té efecte directe", però que explica fins a quin punt "alguns representants de l'Estat espanyol poden arribar a utilitzar fins i tot el tema antiterrorista per la lluita partidista".

stats