Política 05/07/2011

El Govern aprova avui la llei òmnibus en tres parts per evitar quedar-se sol amb el PP

Urbanisme salta del text per acostar posicions amb el PSC i ERC. Mas defensa el conjunt de mesures com un primer pas per "desmuntar l'excessiva burocràcia"

Redacció
1 min

El consell executiu aprovarà avui la llei òmnibus dividida en tres parts, tal com reclama l'oposició. De fet, els textos que aprovarà aquest dimarts el govern recullen algunes de les peticions del PSC i ERC, com l'exclusió de les polèmiques reformes a la llei d'urbanisme, que es tramitarà al marge de la llei, igual que la reforma de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. CiU vol evitar de totes totes aparèixer sol a la foto amb el PP, com passarà amb els pressupostos. Per aprofundir en el consens, segons explica avui l'ARA en aquest article d'ARA PREMIUM, el secretari del Govern, Germà Gordó, es va reunir ahir a la nit una reunió amb el líder d'ERC, Joan Puigcercós al Palau de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte amb empresaris a Pacs del Penedès, el president de la Generalitat, Artur Mas, va defensar ahir dilluns la llei Òmnibus com un primer pas per "desmuntar l'excessiva burocràcia" que té el país que "en lloc d'estimular el que fa és ofegar". Mas va dir que durant els propers anys "un factor importantíssim de la competitivitat i productivitat diferencial entre els països" serà "quins tenen unes administracions més competitives o fan la vida més fàcil a la seva gent".

stats